Επικαιρότητα

Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη των γονιών και των εκπαιδευτικών για τον βιασμό του πεντάχρονου

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 28/09 οι γονείς των δύο πεντάχρονων παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, τα οποία υπέδειξε ο πατέρας ενός άλλου πεντάχρονου αγοριού που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού, καθώς και δύο εκπαιδευτικοί.

Με απόφαση του εισαγγελέα, οι γονείς και οι νηπιαγωγοί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους γονείς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η καταγγελία περί βιασμού έγινε την Παρασκεύη 28/09 από τον πατέρα του ανήλικου στην αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή της Αλεξανδρούπολης παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και ενός ακόμη επιστήμονα με τα ευρήματα να δίνουν βάση στην καταγγελία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει και λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπευθύνους του παιδικού σταθμού, ενώ αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών.

Επίσης εξετάζεται αν η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκε εντός του παιδικού σταθμού ή σε άλλον χώρο.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button