Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Ο ρόλος κάθε προσώπου στο «τάγμα εφόδου» των χούλιγκανς

Σιγά – σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανελέητης επίθεσης του «τάγματος εφόδου» των χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Παρόλο που οι συλληφθέντες πλέον παραδέχονται ότι βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά όχι ότι σκότωσαν τον 19χρονο, ο οργανωμένος ρόλος που είχε ο καθένας ξεχωριστά σε αυτή τη συμμορία, αρχίζει να αποκαλύπτεται με τη βοήθεια των καταθέσεων μαρτύρων, των αναλύσεων του DNA, αλλά και από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στα φονικά όπλα τα οποία ανακαλύφθηκαν στον τόπο του μαρτυρίου του Άλκη Καμπανού.

Με σκυμμένα κεφάλια και κουκούλες, οι δύο από τους συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου και τον τραυματισμό δύο φίλων του, βρέθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν. Πρόκειται, σύμφωνα με την ΕΡΤ για τον 20χρονο (Α.G.), από την Αλβανία και έναν 22χρονο (Ο.ΤΖ.) Έλληνα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock