Κόσμος

«Δεν υπάρχουν άλλα έγγραφα» δηλώνει ο λογαριασμός που διέρρευσε τα πολεμικά σχέδια του Ισραήλ

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι δεν έχει άλλα απόρρητα έγγραφα προς δημοσίευση, εξέδωσε ο λογαριασμός του Χ, «Middle East Spectator», ο οποίος χθες ανάρτησε τα δύο απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου για τις ισραηλινές προετοιμασίες της επίθεσης στο Ιράν.

Στην ανακοίνωσή τους οι διαχειριστές του λογαριασμού δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το άτομο που πήρε τα έγγραφα, το οποίο θεωρούν ότι προέρχεται από το Πεντάγωνο.

Περιγράφοντας την διαδικασία με την οποία έφτασαν τα έγγραφα την κατοχή τους, αναφέρουν ότι πρωτοδημοσιεύτηκαν σε μια ιδιωτική ομάδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.

Κάποιος από την ιδιωτική ομάδα, έστειλε τα δυο έγγραφα μέσω ανώνυμου προσωπικού μηνύματος (DM) στο «Middle East Spectator». Μάλιστα οι διαχειριστές ισχυρίζονται ότι παρόμοια μηνύματα, στάλθηκαν και σε άλλους λογαριασμούς του x.

Οι διαχειριστές του λογαριασμού, απορρίπτουν τον προσδιορισμό «φιλοϊρανοί» που τους αποδόθηκαν από μέσα ενημέρωσης, ισχυριζόμενοι ότι είναι ένα δίκτυο ανεξάρτητων δημοσιογράφων, με έδρα την Τεχεράνη.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button