Κόσμος

Πέθανε ο τηλεοπτικός «Ταρζάν», Ρον Έλι – Ήταν 86 χρονών

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρον Έλι, γνωστός για τον ρόλο του Ταρζάν στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1960, πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Ο Έλι πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άλαμος στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Ο πατέρας μου ήταν κάποιος που οι άνθρωποι αποκαλούσαν ήρωα. Ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, προπονητής, μέντορας, οικογενειάρχης και ηγέτης», έγραψε η κόρη του ηθοποιού, Κίρστεν Κασάλε Έλι, η οποία γνωστοποίησε την Τετάρτη την είδηση του θανάτου του σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Ο κόσμος έχασε έναν από τους σπουδαιότερους άντρες που γνώρισε ποτέ – και εγώ έχασα τον μπαμπά μου», πρόσθεσε.

Αφού αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2001, ο Έλι έγινε συγγραφέας και δημοσίευσε δύο μυθιστορήματα μυστηρίου.

Επέστρεψε στην υποκριτική για πολύ λίγο, για την τηλεταινία «Expecting Amish», το 2014, όπου έπαιξε έναν πρεσβύτερο των Άμις.

Στη δεκαετία του 1980, εμφανίστηκε σε άλλα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως η κωμωδία The Love Boat, καθώς και η Wonder Woman με την πρωταγωνίστρια Λίντα Κάρτερ.

Γεννημένος στο Τέξας το 1938, ο Έλι παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο γυμνάσιο το 1959, με την οποία χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

Ήταν επίσης γνωστός για την παρουσίαση του διαγωνισμού Μις Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπου γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του Βάλερι Λαντεν, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Το 2019, η 62χρονη τότε Λάντεν, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο γιο τους, Κάμερον Έλι, ο οποίος κατόπιν πυροβολήθηκε από την αστυνομία και υπέκυψε στα τραύματά του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button