Επικαιρότητα

Πάτρα: Το λάθος της Πισπιρίγκου για τους «σπασμούς» της Τζωρτζίνας και ο προβληματισμός των γιατρών

Ένα λάθος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως την «πρόδωσε» στους γιατρούς. Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται πως προσπαθούσε να τους πείσει για σπασμούς στο παιδί, κάτι που δεν φαίνεται να έβλεπαν οι ειδικοί.

Συγκεκριμένα, όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η κατηγορούμενη με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;“», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock