Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην Ημαθία

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/8) στην Ημαθία και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αλεξάνδρειας – Κατερίνης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπό συνθήκες που είναι υπό διερεύνηση τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν ένας 69χρονος, ως οδηγός, και η 65χρονη σύζυγός του, ενώ στο δεύτερο όχημα ένας 65χρονος και μία 15χρονη.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 65χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Τραυματίστηκαν επίσης η 65χρονη, η οποία διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και η 15χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.



