Επικαιρότητα

«Θα φύγουμε όλοι μαζί, αντίο»: Ανατριχιάζει το ιδιόχειρο σημείωμα του δολοφόνου στις Σέρρες

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο δράστης στις Σέρρες, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε, εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού μετά τη δολοφονία.

Σε αυτό απευθύνεται σε γνωστούς και φίλους με οδηγίες για την κηδεία της συζύγου του και τον σκύλο του γράφοντας μεταξύ άλλων «Θα φύγουμε όλοι μαζί αντίο».

Αναλυτικά το σημείωμα που άφησε ο δράστης:

«Τελικά η αγάπη μπορεί να σκοτώσει για δες… Μάκη δεν θα σε δικάσουμε αντίο. Να είσαι δυνατός σε παρακαλώ. Ας με συγχωρήσει ο Θεός δεν γινόταν αλλιώς… Το κανα για να ησυχάσουμε από όλους… Ρόκυς είναι η αγάπη μου… Θα φύγουμε όλοι μαζί αντίο. Αντωνία Μάκη Σας αγαπώ πολύ Συγνωμη… Χρήστος το σκυλί το πήρα μαζί μου 6942 Σ. Γιάννης. Λέγεται Ρόκυς τον αγαπώ πολύ. Για την κηδεία της γυναίκας μου να πείτε τον Σ. Γιάννη από τη Νιγριτα θα τον πληρώσει ο Μακης μόλις βγεί από τη φυλακή. Σίσκος Γιάννης Νιγρήτα πουθενά λλού σας παρακαλώ. Συγνώμη δεν γινόταν αλλιώς», αναφέρει στο σημείωμά του ο δράστης.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 8:00 σήμερα το πρωί με τον 59χρονο να τηλεφωνεί στην Αστυνομία λέγοντας ότι σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι.

«Σκότωσα την γυναίκα μου, ελάτε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης και αυτόχειρας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο, εντόπισαν νεκρή την 52χρονη, αλλά όχι και τον 59χρονο, ο οποίος διέφυγε.

Η 52χρονη είχε καταγωγή από την Απολλωνία Θεσσαλονίκης και είχε δύο παιδιά με τον δράστη, μία κόρη και έναν γιο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκλειστος στη φυλακή για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίές το περιστατικό εκτυλίχθηκε ενώ το ζευγάρι ήταν μόνο μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία με θύμα όμως τον γιο, όχι τη γυναίκα του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button