Κόσμος

Κογκρέσο: Επιδιώκει την ψήφιση νομοσχεδίου για την αποτροπή παύσης λειτουργίας της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει πως θα ψηφιστεί ένα “καθαρό” νομοσχέδιο που θα δίνει προσωρινή λύση στη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, ενώ θα παγώνει τα διαθέσιμα κονδύλια στα σημερινά επίπεδά τους.

Η εξέλιξη αυτή, θα αποτρέψει το ενδεχόμενο μιας μερικής παύσης λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η οποία στην περίπτωση μη ψήφισης του νομοσχεδίου, θα μπορούσε ν’ αρχίσει την 15η Μαρτίου.

“Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε το καθήκον μας και να κρατήσουμε την κυβέρνηση ανοιχτή. Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να βοηθήσουν στη διαπραγμάτευση για το σκοπό αυτό”, δήλωσε ο Τζόνσον σε μία συνέντευξη του στην εκπομπή “Meet the Press” του τηλεοπτικού δικτύου NBC.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button