Κουτσούμπας για Τέμπη: Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες
Να μπει το μαχαίρι ως το κόκκαλο για το έγκλημα των Τεμπών και να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ζήτησε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το αγροτικό μπλόκο του Ριζόμυλου Μαγνησίας.
«Το ΚΚΕ είναι στην πρωτοπορία του αγώνα για να αποκαλυφθούν όλες οι αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών, να αποφευχθεί κάθε είδους συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβέρνηση και άλλοι μηχανισμοί του κράτους, γιατί αν δεν πάμε στις αιτίες που οδήγησαν καταρχάς στη σύγκρουση των δυο τρένων, σε συνέχεια στην πυρκαγιά και στην έκρηξη και από κει και πέρα στην απόπειρα συγκάλυψης με το μπάζωμα και όλα όσα ακολούθησαν μέχρι σήμερα, δε θα μπει το μαχαίρι “επί τον τύπον των ήλων”.
Πρέπει να μπει το μαχαίρι ως το κόκκαλο, να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και μέσα στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και στους δρόμους του αγώνα.»
Η περιοδεία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ συνεχίζεται με την επίσκεψη του μπλόκου των Τρικάλων και θα ολοκληρωθεί με το μπλόκο της Καρδίτσας.