Επικαιρότητα

Ψάθα: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια του Έλληνα πιλότου

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου πρόκειται να δηλώσουν η μητέρα και η αδελφή του Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου τύπου Bell, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ψάθα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, η οικογένεια του Αριστοτέλη έδωσε εντολή για την άμεση έναρξη των προβλεπόμενων νομικών ενεργειών, ώστε να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του και να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες.

Οι ενέργειες θα γίνουν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, μέσω της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

«Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι»

«Τις αμέσως επόμενες ώρες θα δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου που με πράξη ή παράλειψή του συνέβαλε στην ανθρωποκτονία ενός εκ των πλέον αξιόμαχων πιλότων μας, που με αυτοθυσία έδινε αγώνα όλες αυτές τις ημέρες για να σωθούν ζωές και περιουσίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η κ. Πανταζή σημειώνει ακόμη ότι η εντολή της μητέρας και της αδελφής του πιλότου είναι να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου «να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στον αδόκητο θάνατο του γιου και αδελφού τους Αριστοτέλη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι».




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button