Ομόνοια: Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο 40χρονος εγκαυματίας

Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 40χρονος που υπέστη εγκαύματα μετά τη φωτιά σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας το μεσημέρι της Κυριακής (28/06)
Ο 40χρονος, ιρανικής καταγωγής φέρει εγκαύματα στα χέρια, τον τράχηλο, καθώς και αναπνευστικά εγκαύματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, καθώς χρήζει ειδικής παρακολούθησης και φροντίδας.
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν ακόμη δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.
Να σημειωθεί ότι, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, περίπου 100 ένοικοι ήταν μέσα στο ξενοδοχείο. Πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» όλο το κτήριο και τη γύρω περιοχή, με την πυρκαγιά ωστόσο να τίθεται μέσα σε μισή ώρα υπό έλεγχο από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά εκτιμάται πως ξέσπασε από ηλεκτρικό πατίνι που φόρτιζε. Το πατίνι είναι του εγκαυματία.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο του κτηρίου, ενώ έγιναν και προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό ενοίκων από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου.
Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο όχημα.



