Τρόπος Ζωής

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η influencer Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν!

Οι δίδυμες κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα – ήρθαν στον κόσμο πριν οκτώ μήνες και τους άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή! Το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο και μεγαλύτερο σπίτι και πλέον ήρθε η ώρα για ακόμη μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί για το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους!

Η γνωστή Influencer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από το αεροδρόμιο της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό τους.

«Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδιιιιι!!! Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας! Μάντεψε τον προορισμό μας!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock