Συναγερμός στο υπ. Ναυτιλίας: Σήμα κινδύνου σε ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο

«Δίχτυ ασφαλείας» απλώνει η Αθήνα σε πιθανούς αμερικανικούς και ισραηλινούς στόχους, ενώ έχει αυξηθεί κατά πολύ το επίπεδο ασφαλείας στη χώρα μας, μετά και το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στην Κύπρο, με αφορμή τη σύρραξη ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ.
Το υπ. Ναυτιλίας έχει απευθύνει σύσταση σε ελληνόκτητα πλοία που βρίσκονται στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ στον Περσικό Κόλπο να παραμείνουν σε ασφαλές λιμάνι μέχρι να δοθούν νεότερες εντολές.
Στον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος προσήλθε άλλωστε νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας και σύσσωμη η ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη ναυσιπλοΐα στην περιοχή.