Κόσμος

Έκρηξη σε κέντρο διαχείρισης εξοπλισμών στη Δαμασκό – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα Τρίτη 19/5 στη Δαμασκό από έκρηξη που πιθανώς προκλήθηκε από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, δήλωσαν πηγές σε Reuters και Γαλλικό Πρακτορείο.

Πηγή της συριακής Πολιτικής Αμυνας τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η έκρηξη σημειώθηκε έξω από κυβερνητικό κτίριο κοντά στην Παλιά Πόλη της πρωτεύουσας.

Πηγή του συριακού στρατού ανέφερε στο Reuters ότι το συμβάν συνέβη κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διαχείρισης εξοπλισμών.

«Τουλάχιστον ένα άνθρωπος σκοτώθηκε από την έκρηξη», τόνισε η πηγή της συριακής Πολιτικής Αμυνας, ενώ μια άλλη πηγή ασφαλείας δήλωσε στο AFP ότι εξετάζεται η πιθανότητα ύπαρξης ενός «εκρηκτικού μηχανισμού κρυμμένου σε αυτοκίνητο».

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου είπε πως άκουσε έναν κρότο και στη συνέχεια είδε ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου, κοντά στην έδρα ενός οργανισμού που συνδέεται με το υπουργείο Άμυνας.

Δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει το σημείο, τόνισε ο ανταποκριτής.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button