Αθλητικά

Αποθέωση Τζόλη από τους οπαδούς της Μπριζ για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην Άρσεναλ

Όμορφες… πολιτισμένες αθλητικές στιγμές γνώρισε ο Χρήστος Τζόλης κατά την επιστροφή του στο Μπριζ, λίγες εβδομάδες μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός βρέθηκε ξανά στο «Γιαν Μπρέιντελ», αυτή τη φορά ως επίτιμος προσκεκλημένος της Κλαμπ Μπριζ, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή και αποθέωση από τους φίλους της πρώην ομάδας του, ενώ είχε την τιμή να πραγματοποιήσει και την πρώτη σέντρα στο ντέρμπι με τη Σερκλ Μπριζ.

Ο Έλληνας άσος, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την παρουσία του στους «κανονιέρηδες», επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο που μεγαλούργησε με την φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σύλλογο και να γνωρίσει την αποθέωση από τους φιλάθλους, κάτι που δεν είχε προλάβει να κάνει πριν από την αναχώρησή του για το Λονδίνο.

Ο Τζόλης βρέθηκε ξανά μπροστά στους φιλάθλους της πρώην ομάδας του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα, πριν πάρει μέρος στη συμβολική πρώτη σέντρα του αγώνα.

Συνολικά με τη φανέλα της Μπριζ, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κατέγραψε 108 συμμετοχές, σημειώνοντας 43 γκολ, ενώ μοίρασε και 45 ασίστ, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button