Επικαιρότητα

Βίντεο μετά τη δολοφονία Γεωργίου: Ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο με το λάπτοπ στο χέρι

Νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από την υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου από τον 28χρονο Αιγύπτιο που ομολόγησε το έγκλημα.

Στο βίντεο που φέρνει στο φως το Mega, φαίνεται ο 28χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία να βγαίνει από την πολυκατοικία που βρισκόταν το γραφείο του θύματος κρατώντας το λάπτοπ του ποινικολόγου το οποίο στη συνέχεια πούλησε για 50 ευρώ.

Ο 28χρονος προχωρά στο δρόμο με γρήγορο βηματισμό, ενώ φοράει κόκκινο μπλουζάκι, βερμούδα και καπέλο.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε ατάραχος για ύπνο στο σπίτι ενός φίλου του.

«Πηγαινα από εδώ και από εκεί, δεν ήξερα που να πάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν τι ακριβώς έκανε μετά την δολοφονία.

Οι αστυνομικοί έκαναν τέσσερις έρευνες σε σπίτια, μεταξύ των οποίων και το σπίτι του αδερφού του στα Σεπόλια, όπου βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το παντελόνι που φορούσε κατά την δολοφονία.

Αδιάσειστα τα στοιχεία σε βάρος του

Ο 28χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού ηταν αδιάσειστα τα στοιχεία σε βάρος του, καθώς οι αστυνομικοί είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο γραφείο και οι κάμερες είχαν καταγράψει το πρόσωπό του.

Η κυνική ομολογία

Υπενθυμίζεται ότι, ο δράστης ομολόγησε ότι είχε γνωριστεί με το θύμα μέσω μιας κοινής παρέας με την οποία νωρίτερα είχαν βγει έξω και είχαν διασκεδάσει.

Όπως περιέγραψε, όταν επέστρεψαν στο σπίτι άρπαξε το κεφάλι του ποινικολόγου και άρχισε να το χτυπάει στους τοίχους και στα κομοδίνα μέχρι που τον άφησε στο δάπεδο και αμέσως μετά πήρε χρήματα και λάπτοπ που βρήκε και εξαφανίστηκε.

Ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου, δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης με απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο με τον δράστη να τον αφήνει νεκρό μέσα στο σπίτι και γραφείο που χρησιμοποιούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο

σε βάρος του 28χρονου Αιγύπτιου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (27/7) στις 11:30.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button