Τρόπος Ζωής

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μαζί σε κουτούκι των Εξαρχείων

Οι φήμες για ένα νέο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, κυκλοφορούσαν για αρκετό καιρό, και πλέον φαίνεται πως ήρθε η επιβεβαίωση.

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους, πλέον, δε διστάζουν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και κοινή φωτογραφία τους από βόλτα στην Ερμού.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμοπίκης βρέθηκαν σε γνωστό κουτούκι των Εξαρχείων, το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που έφερε σήμερα στο φως το in.gr επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν τρη Δέσποινα Βανδή να είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμοπίκη.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν όλο το βράδυ αγκαλιασμένοι, και έδειχναν ευτυχισμένοι σ’ αυτό το μικρό κουτούκι όπου η ζωντανή μπάντα κάνει μια όμορφη παρέα με όλους τους πελάτες.

 

To άρθρο Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μαζί σε κουτούκι των Εξαρχείων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock