Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα 112 για τη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Σίνδο

Ήχησε το 112 στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί (11/07) σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Σίνδο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ενημερώνονται για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει ζητώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, με κλείστε πόρτες και παράθυρα, λόγω των επικίνδυνων καπνών.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 09:30, υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, σε υπαίθριο χώρο εταιρίας ανακύκλωσης και αποβλήτων και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά καίει σκουπίδια παλέτες και λάστιχα.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη και επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Υπηρεσίας, με πέντε οχήματα και 25 πυροσβέστες, ενώ ακόμη πέντε οχήματα έχουν κινητοποιηθεί και είναι έτοιμα να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button