Επικαιρότητα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, κέντρο Αθήνας και λιμάνι Πειραιά

Με προβλήματα στην κίνηση των οδηγών των οχημάτων ξεκινά το πρωί της Τετάρτης (29/04) στους περισσότερους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου, με τον Κηφισό να είναι «κόκκινος», την Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις όπως και το λιμάνι του Πειραιά. 

Αναλυτικότερα, στον Κηφισό καταγράφεται πολύ αυξημένη κίνηση κυρίως στο ρεύμα της ανόδου, όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Ιωνία.

Συμφόρηση παρατηρείται και στην κάθοδο, με καθυστερήσεις κατά τμήματα από τη Μεταμόρφωση προς τα ΚΤΕΛ.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι έως τη λίμνη Κουμουνδούρου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στους κάθετους δρόμους που οδηγούν προς τον Κηφισό.

Προβλήματα διαπιστώνονται και στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου, με το μεγαλύτερο βάρος να καταγράφεται στα τμήματα Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Νέου Ψυχικού.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στη Μεσογείων, ιδιαίτερα από το ύψος του Χολαργού προς το κέντρο, καθώς και στη λεωφόρο Κατεχάκη, κυρίως στα σημεία σύνδεσης με την Αττική Οδό.

Στο κέντρο της Αθήνας, διαπιστώνονται καθυστερήσεις στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Γαλατσίου και στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και το Σύνταγμα.

Επίσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα ανόδου από την Ηλιούπολη προς το κέντρο, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην παραλιακή λεωφόρο από το Παλαιό Φάληρο έως τη Νέα Σμύρνη και κατά τμήματα έως τον Πειραιά.

Αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά διαπιστώνονται μεγάλες καθυστερήσεις με αυξημένη ροή οχημάτων στις εισόδους και εξόδους της πόλης.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης σε Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) αλλά και στη Λ.Σχιστού

Αττική Οδός

Στην Αττική Οδό διαπιστώνονται καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα αλλά κυρίως σε αυτό προς το Αεροδρόμιο.

Οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 15-20 λεπτά.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button