Επικαιρότητα

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Βροχερός θα είναι γενικά ο καιρός την Κυριακή, καθώς αναμένονται βροχές ιδίως σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, αλλά και καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων.

Τα φαινόμενα σταδιακά προς το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία και στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 12, στη Θεσσαλία από 6 έως 13, στην Ήπειρο από 4 έως 15, στη Στερεά από 6 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 12, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 15 και στην Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock