Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό: Κλείνουν οι είσοδοι από Βάρυ και Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα το βράδυ της Τρίτης 3 Νοεμβρίου στην Αττική Οδό, με τις εισόδους από Βάρη – Κορωπί και από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα να είναι κλειστές.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 3 Νοεμβρίου έως της 05:00 το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, όσοι οδηγοί έρχονται από Βάρη-Κορωπί ή από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα θα μπορούν να ακολουθούν την παρακάτω διαδρομή:

– Αττική Οδός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο
– Έξοδος στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Τοπικές Οδοί»)
– Στροφή αριστερά (σήμανση προς «Αθήνα»)
– Είσοδος ξανά στην Αττική Οδό στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Αθήνα»)
– Κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα
– Επισημαίνεται ότι θα υπάρχει και σχετική σήμανση, για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Η Νέα Αττική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων.

Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button