Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα την Κυριακή λόγω Ημιμαραθώνιου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής (19/10) στην Ελευσίνα, λόγω του «22ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου “Στα Χνάρια του Παυσανία”» που θα διεξαχθεί.

Ειδικότερα, από τις 08:30 – 11:30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Ελευσίνας και Μεγαρέων, ως εξής:

  • Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από τον ο.α. 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – ο.α. 168) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (ο.α. 168) έως τη χ/θ 42,000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όσο ισχύουν τα παραπάνω μέτρα της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button