Νεκρό κοριτσάκι στο Φάληρο: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε η 32χρονη μητέρα

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (6/08) έλαβε η 32χρονη Αλγερινή μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία του 3χρονου κοριτσιού της το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου.
Η 32χρονη γυναίκα από την Αλγερία θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή των δικαστηρίων Ευελπίδων την Τετάρτη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του 3χρονου κοριτσιού της.
Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Πατήσια, ανήκουν στο κοριτσάκι που πνίγηκε στο Παλαιό Φάληρο.
Διευκρινίζεται ότι οι κηλίδες βρέθηκαν σε συρτάρια ανάμεσα στο μπάνιο και την κουζίνα του διαμερίσματος που έμενε η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της.



