Πάνω από 9.000 αδειούχοι έχουν επιστρέψει στην Αθήνα – Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής και σήμερα, Τετάρτη (19/08), καθώς ολοκληρώνεται σταδιακά η θερινή έξοδος και κορυφώνεται η επιστροφή των ταξιδιωτών.
Στο λιμάνι του Πειραιά, χθες Τρίτη (18/8) καταγράφηκαν περίπου 15.000 αφίξεις και 5.800 αναχωρήσεις. Έτσι, περισσότεροι από 9.000 ταξιδιώτες επέστρεψαν συνολικά στην πρωτεύουσα.
Ανάλογη εικόνα καταγράφεται και στα υπόλοιπα λιμάνια και δημοφιλείς προορισμούς, αν και οι διαφορές μεταξύ αφίξεων και αναχωρήσεων είναι μικρότερες.
Το μεγάλο «κύμα» επιστροφής των αδειούχων, ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Πολλοί αδειούχοι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς οι ρυθμοί στα νησιά είναι πιο ήπιοι και οι τιμές πιο φιλικές.
Για σήμερα Τετάρτη 19/8 έχουν προγραμματιστεί δεκάδες δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, καθώς συνεχίζεται η μετακίνηση των αδειούχων από και προς τα νησιά.



