Επικαιρότητα

Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο κοριτσάκι που είχε κλειδωθεί σε ΙΧ – Το απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Στιγμές αγωνίας στο κέντρο της Πάτρας για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών που κλειδώθηκε μέσα στο ΙΧ και η μητέρα του δεν μπορούσε να το βγάλει καθώς είχαν «μπλοκάρει» οι κλειδαριές του οχήματος. 

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να το απεγκλωβίσει και να θέσει τέλος στην αγωνία για την για την υγεία του παιδιού.

Το περιστατικό σύμφωνα με το tempo23 εκτυλίχθηκε χθες βράδυ (13/07) με την πυροσβεστική να ενημερώνεται ότι ένα μικρό παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, στην Πάτρα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση , καθώς η μητέρα δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το ΙΧ της, πιθανά γιατί είχαν «μπλοκάρει» οι κλειδαριές και το 2χρονο κοριτσάκι βρισκόταν μέσα εγκλωβισμένο.

Οι πυροσβέστες όταν διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες έσπασαν με προσοχή το παράθυρο, για να μην τραυματιστεί το παιδί και το έβγαλαν σώο παραδίδοντάς το στην έντρομη μητέρα του.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button