Σπέτσες: Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία ανάμεσα σε λουόμενους – Συνελήφθη ο πιλότος

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Ζωγεριά των Σπετσών, όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε στην παραλία μπροστά στους λουόμενους που το παρατηρούσαν έκπληκτοι.
Αστυνομία και Λιμενικό συνέλαβαν τον πιλότο, ενώ το ελικόπτερο παρέμεινε στο σημείο υπό φρούρηση.
Το ελικόπτερο εμφανίστηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι, κατευθύνθηκε προς την ακτή και τελικά πραγματοποίησε προσγείωση στην παραλία, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.
Όπως αποτυπώνεται και σε εικόνες από το σημείο, κατά την προσέγγιση και την προσγείωση του ελικοπτέρου σηκώθηκε μεγάλο σύννεφο σκόνης και άμμου, ενώ στην παραλία βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί άνθρωποι.
Το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές, με στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού να μεταβαίνουν στη Ζωγεριά.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο πιλότος του ελικοπτέρου συνελήφθη, ενώ το ελικόπτερο παρέμεινε στην παραλία υπό φρούρηση.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι, λίγη ώρα μετά την προσγείωση, οι επιβάτες που επέβαιναν στο ελικόπτερο αποχώρησαν από την περιοχή με θαλάσσιο ταξί.
Η Ζωγεριά αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και δημοφιλείς παραλίες των Σπετσών και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και παραθεριστών.
Οι Αρχές διερευνούν πλέον τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η προσγείωση, καθώς και όσα προηγήθηκαν του περιστατικού.



