Επικαιρότητα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό – Καθυστερήσεις σε κέντρο και Αττική Οδός λόγω και της βροχής

Με αρκετά προβλήματα για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του λεκανοπεδίου ξεκινά το πρωί της Τετάρτης (1/04) λόγω της αυξημένης κίνησης αλλά και της βροχής που σημειώνεται. Ο Κηφισός από νωρίς σήμερα είναι στο «κόκκινο» ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται σε κεντρικές οδούς του κέντρου αλλά και στην Αττική Οδό. 

Αναλυτικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο, στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα (ανόδου και καθόδου) με τους οδηγούς των οχημάτων να κινούνται σημειωτόν από το ύψος της Λένορμαν μέχρι την Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στους δρόμους του κέντρου και συγκεκριμένα σε:

Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )

Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)

Λ. Κηφισίας (άνοδος)

Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Βασ. Σοφίας (άνοδος)

Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

Βασ. Κωνσταντίνου

Καλλιρρόης

Λ. Συγγρού (άνοδος)

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στο λιμάνι του Πειραιά όπως και στους δρόμους γύρω από αυτό καθώς και στη Λ.Σχιστού.

Αττική Οδός

Καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα είκοσι λεπτά σημειώνεται στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button