Επικαιρότητα

Συνελήφθη 75χρονος για τη φωτιά στην Κοζάνη

Ενα 75χρονος συνελήφθη στη Κοζάνη, ως ύποπτος για την πρόκληση της φωτιάς που ξέσπασε στη μία το μεσημέρι, σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή “Παναγία” στην Κοινότητα Δρεπάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος εκείνη την ώρα έκανε χρήση ηλεκτρικού τροχού κι όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία η φωτιά πρέπει να ξεκίνησε από σπινθήρα που προκλήθηκε από αυτόν. Ανακρίσεις για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήματης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή “Παναγία” στην Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης. Ωστόσο η φωτιά επεκτάθηκε ήδη, με κατεύθυνση προς το βουνό και καίει δέντρα. Μεγάλη είναι ανησυχία, να μην περάσει το βουνό, καθώς ακριβώς από την άλλη πλευρά βρίσκεται η ΤΚ Φτελιάς.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button