Τραγωδία στο Πικέρμι – Νεκρός από ηλεκτροπληξία εργάτης που καθάριζε οικόπεδο

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (6/5) στο Ντράφι Πικερμίου, όταν ένας εργάτης έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας κατά τη διάρκεια καθαρισμού οικοπέδου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 π.μ., στην οδό Φυγέας.
Συνεργείο καθαρισμού είχε μεταβεί στο σημείο για την αποψίλωση και απομάκρυνση ξερών χόρτων και άλλων υλικών από οικόπεδο σύμφωνα με το irafina.gr.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να μετακινήσει ένα καλώδιο, θεωρώντας ότι ήταν απενεργοποιημένο. Δυστυχώς, το καλώδιο ήταν υπό τάση, με αποτέλεσμα ο εργάτης να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του επιτόπου.
ΠΗΓΗ: IRAFINA.GR
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, έχει κληθεί και η αστυνομία και η Πυροσβεστική για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.
Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr ήταν Έλληνας και μέλος του συνεργείου καθαρισμού που είχε αναλάβει τις εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο



