Επικαιρότητα

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας στη «γραμμή εκκίνησης» για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων

Ο Σεπτέμβρης είναι πλέον εδώ και, εκτός από την επιστροφή στην καθημερινότητα, σηματοδοτεί μία περίοδο ανανέωσης.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ξεκινούν και πάλι οι επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις -από εταιρικά συνέδρια και εκπαιδευτικά εργαστήρια μέχρι εκθέσεις φωτογραφίας.

Με τη σειρά του, αυτό σημαίνει πως αυξάνεται και η ζήτηση για χώρους οι οποίοι μπορούν να είναι αρκετά ευρύχωροι ώστε να φιλοξενήσουν ακόμα και έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, να έχουν σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και να δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία σε όσες και όσους συμμετέχουν. Ακριβώς ένας τέτοιος χώρος είναι το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, το άλλοτε Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας πριν από 20 χρόνια.

Ένας χώρος ο οποίος δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας βρίσκεται στη δυτική πτέρυγα του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall, ένα από τα κορυφαία του είδους του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προωθεί τη σύνδεση ανάμεσα στον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, αναδεικνύοντας την αξιοποίηση της κληρονομιάς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επιπλέον, στόχος του είναι ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας των επισκεπτών, όπως φαίνεται από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή των αρχών του βιωματικού σχεδιασμού.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας δεν είναι μόνο ένας πολιτιστικός χώρος ο οποίος προάγει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού, αλλά και ένας ιδανικός χώρος για τη φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους -από εταιρικά ή ιδιωτικά δείπνα, πάρτυ, εργαστήρια και σεμινάρια μέχρι συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.

Όποια και αν είναι η περίσταση, κάθε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας είναι άρτια και μοναδική, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, τις εναλλακτικές επιλογές διακόσμησης, αλλά και τη στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και υποστήριξη σε κάθε στάδιο για την ομαλή διαχείριση των παρευρισκόμενων. Αν υπάρχει, όμως, ένα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει σε ό,τι αφορά στις εκδηλώσεις, είναι το γεγονός ότι προσφέρει και ιδιωτική περιήγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν μία εντυπωσιακή και εκπαιδευτική εμπειρία.

Χώροι εκδηλώσεων που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Αίθουσα 1896

Η Αίθουσα 1896 και το Foyer του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας είναι ιδανικές αίθουσες για κάθε εκδήλωση, χάρη στην προνομιακή τοποθεσία τους, τον μοναδικό σχεδιασμό, την υψηλή αισθητική τους και τον τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τους. Η Αίθουσα 1896, επιφάνειας 120 τ.μ., βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του μουσείου και το φυσικό φως και η πανοραμική θέα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις την κάνουν να ξεχωρίζει. Χάρη στον συνδυασμό κομψού και μοντέρνου design και λειτουργικότητας, μπορεί να φιλοξενήσει μία ευρεία γκάμα εκδηλώσεων για έως και 120 άτομα, ανάλογα με τη διάταξη της αίθουσας. Όσον αφορά στο 350 τ.μ. Foyer, χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την Αίθουσα 1896 ή και ανεξάρτητα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 200 άτομα.

Foyer

Η 370 τ.μ. Αίθουσα 2004 στο ισόγειο, δίπλα στην κεντρική είσοδο του Μουσείου και της μόνιμης έκθεσης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 άτομα, καθώς και να απομονωθεί για ιδιωτικές περιστάσεις και εκδηλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εκεί μπορούν να πραγματοποιηθούν από εταιρικές συναντήσεις, ομιλίες, focus groups, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις βιβλίων και πελατών μέχρι εκθέσεις φωτογραφίας, δημιουργικά εργαστήρια και παιδικά πάρτυ.

Αίθουσα 2004

Μιλώντας για Ολυμπιακούς Αγώνες, η αίθουσα Παναθηναϊκό Στάδιο προσφέρεται για εκδηλώσεις που δημιουργούν μία διαφορετική βιωματική εμπειρία στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν μία «γεύση» από το 1896 και τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 63 τ.μ. αίθουσα στο ισόγειο, εντός της μόνιμης έκθεσης του μουσείου, αναπαριστά το Καλλιμάρμαρο, διαθέτει μία συλλογή πρωτότυπων κειμηλίων και είναι κατάλληλη για ιδιωτικές εκδηλώσεις μέχρι 35 άτομα.

Αίθουσα Παναθηναϊκό Στάδιο

Τέλος, το Lounge που βρίσκεται στον ημιώροφο εκτείνεται σε 75 τ.μ. και είναι ιδανικό για μικρές συναντήσεις έως 40 ατόμων, αλλά και ως χώρος χαλάρωσης και υποδοχής καλεσμένων σε εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα 1896 και Foyer.

photo4.jpg

Lounge

Καθώς ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που δίνει το έναυσμα για καινούργια σχέδια και προγράμματα, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας παίρνει τη θέση του στον «στίβο» της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας βρίσκεται εντός του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall και συνδέεται μέσω πεζογέφυρας με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.) και εξυπηρετείται με άμεση πρόσβαση από τον γκρι τομέα του υπόγειου parking αυτοκινήτων του Golden Hall, 1600 θέσεων. Απέχει μόλις 15’ από το κέντρο της Αθήνας και από τα Βόρεια προάστια, ενώ μπορείτε να το προσεγγίσετε είτε μέσω της Λεωφόρου Κηφισίας είτε μέσω της Αττικής Οδού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Λ. Κηφισίας 37A (εντός του Golden Hall)

Τηλ: 210 6885560

Email: venuebookings@lamdadev.com




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button