Επικαιρότητα

Καλοκαιρινή έξοδος: Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά – «Ουρές» στα Μάλγαρα

Η κορύφωση της καλοκαιρινής εξόδου συνεχίζεται και σήμερα, με χιλιάδες αδειούχους και εκδρομείς να εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, επιλέγοντας κυρίως τους νησιωτικούς προορισμούς. Το λιμάνι του Πειραιά καταγράφει ιδιαίτερα αυξημένη επιβατική κίνηση, ενώ ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στους οδικούς άξονες, με τις ουρές στα διόδια των Μαλγάρων να μαρτυρούν τη μαζική έξοδο των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη.

Στο λιμάνι του Πειραιά, η μεγαλύτερη κίνηση καταγράφεται στην πύλη Ε8 από όπου αναχωρούν πλοία για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αναλυτικά, 55 πλοία θα έχουν σαλπάρει προς αυτά έως και το τέλος της ημέρας.

Οι αναχωρήσεις ταξιδιωτών στο σύνολό τους από όλα τα λιμάνια της Αττικής, ξεπερνούν τις 100.000.

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των πολιτών της Θεσσαλονίκης, καθώς εγκαταλείπουν προς κάθε κατεύθυνση το κλεινόν άστυ, με την κίνηση στις εξόδους να είναι αυξημένη, από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Στα διόδια των Μαλγάρων η κίνηση είναι αυξημένη, με τις πρώτες ουρές να έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ήδη από το πρωί.




Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button