Τρόπος Ζωής

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Ο γάμος και οι ευχές του Χρήστου Μάστορα

Λίγες ώρες πριν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου (25.09.2021), προβλήθηκαν στην εκπομπή του OPEN «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», οι ευχές του κουμπάρου και φίλου τους, Χρήστου Μάστορα. 

«Να ζήσουν, να ευτυχήσουν. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Είναι αδέρφια μου πια», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής των «Μελισσών», Χρήστος Μάστορας.

Τον Ιούνιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βάφτισαν τις δύο κόρες τους, στην Παναγία Καταφυγιώτισσα, στην Παλαιά Φώκαια. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020, πήρε το όνομα Ελένη.

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν ο νονός της Σοφίας. Τη μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Ο γάμος και οι ευχές του Χρήστου Μάστορα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock