Νεκρός στη θάλασσα εντοπίστηκε 68χρονος που αγνοούνταν στην Ιστιαία

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 68χρονου που αγνοούνταν στην περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στην θάλασσα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας για περιστατικό αγνοούμενου 68χρονου ημεδαπού.
Αμέσως, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, από ένα Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, καθώς και δύο αλιευτικά σκάφη.
Ο 68χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή «ΚΕΦΑΛΕΣ» Ασμηνίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.



