ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αρχηγός του «σμήνους των ακρίδων»

Την θεωρία του μαύρου κύκνου, τον οποίο αντικαθιστούν με τις «γαλάζιες ακρίδες», επικαλούνται στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με την οποία η εμφάνιση ενός απρόβλεπτου γεγονότος σε μια σειρά από συνηθισμένες καταστάσεις τελικώς επιβάλλεται στην πραγματικότητα, την ίδια ώρα που όλοι εκπλήσσονται και ξεκινούν να βλέπουν από την αρχή τα πράγματα.

«Στην Ελλάδα τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια έχει επιβεβαιωθεί μια παραπλήσια θεωρία. Σε αυτή δεν υπάρχουν κύκνοι, αλλά ακρίδες. Το χρώμα τους δεν είναι το λαμπερό λευκό ή το βελούδινο μαύρο, αλλά το γαλάζιο της πιο αντιδραστικής Δεξιάς. Κι αυτή η θεωρία λέει πως σε μια σειρά συνηθισμένων καταστάσεων άμα σηκώσεις το καπάκι βρίσκεις σε όλες από κάτω γαλάζιες ακρίδες. Και προβληματίζεσαι για το τι τελικώς είναι συνηθισμένο και τι όχι», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Προκειμένου, μάλιστα, να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους στέκονται ενδεικτικώς στις περιπτώσεις της τελευταίας εβδομάδας, «όπου σηκώθηκαν κάποια καπάκια».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock