Τρόπος Ζωής

Συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη

Με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες – αφιερώματα στον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μιχάλη Σουγιούλ αλλά και στον Μίκη Θεοδωράκη συνεχίζεται ο δεύτερος κύκλος του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού του δήμου Θεσσαλονίκης.

1 και 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η συναυλία αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από τα «10 Μπουζούκια της Δόμνας» και τους «Κατιφέ».

Επίσης, στις 2 Σεπτεμβρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου θα πραγματοποιήσει ένα μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη γεμίζοντας με τη μουσική του τους δρόμους της πόλης (2/9 πεζόδρομος Ικτίνου 20.00-20.20, Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας 20.30-20.50, Πλ. Αριστοτέλους 21.00-21.20).

Αυλαία στο 3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού ρίχνει η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, στις 8 Σεπτεμβρίου, με το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ και τις αξεπέραστες ερμηνείες του Γιάννη Μπέζου και της Ελένης Δημοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock