ΕνημέρωσηΟικονομία

Γιάντσης στο CNN Greece για την Κοινωνία της Πληροφορίας: Στόχος των έργων είναι ο Έλληνας πολίτης

Η Κοινωνία της Πληροφορίας, εδώ και 21 χρόνια υλοποιεί έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για το ελληνικό δημόσιο. Στόχος όμως των έργων είναι ο Έλληνας πολίτης και τα υλοποιούνται ώστε το ελληνικό δημόσιο να μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Αυτό τονίζει ο Γενικός Διευθυντής Έργων της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Δημήτρης Γιάντσης, μιλώντας στο CNN Greece, προσθέτοντας ότι η εταιρεία διαχειρίζεται άνω των 250 έργων με συνολικό προϋπολογισμό 3 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, στοχεύει στο να έχει προκηρύξει όλα τα σχετικά έργα μέχρι το τέλος του 2022, ώστε να προλάβει τα ασφυκτικά περιθώρια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ταυτόχρονα, όπως προσθέτει, η Κοινωνία της Πληροφορίας έχει υλοποιήσει δράσεις ενισχύσεων που ξεπερνούν σε αξία τα 1,2 δισ. ευρώ και, παρά τη δύσκολη συγκυρία, παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της υλοποίησης δεκάδων έργων αξίας άνω των 650 εκατ. ευρώ.

Ενώ, όπως αναφέρει ο κ. Γιάντσης, επιδίωξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι να μετατραπεί σε ένα «Κέντρο Αριστείας», αξιοποιώντας την τεχνολογία που έχει αποκτήσει ώστε να είναι αρωγός στο σύνολο των έργων του Δημοσίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock