Κόσμος

Δημοσίευμα – κόλαφος για Ερντογάν: «Καρκίνωμα, δικτάτορας και μοχθηρός κακοποιός»

Κόλαφο για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελεί δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας που τον αποκαλεί «καρκίνωμα», «δικτάτορα», «σατανικό» ηγέτη και καλεί τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία και να υπερασπιστεί την Ελευθερία από «μοχθηρούς ξένους κακοποιούς».

Πρόκειται για δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Washington Examiner, που παίρνει τη σκυτάλη από το βρετανικό περιοδικό «Economist», το γερμανικό «Stern» και το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, για να επικρίνει τον Τούρκο πρόεδρο.

«Αν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία έχει επικηρύξει με 500.000 δολάρια τον μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ Φρίντομ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επιβάλουν αυστηρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας» αρχίζει το άρθρο του εβδομαδιαίου περιοδικού Washington Examiner . To δημοσίευμα απευθύνεται στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν ζητώντας τους, όπως αναφέρει και ο τίτλος να προστατέψουν τον μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ «από τον σατανικό Ερντογάν».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock