Επικαιρότητα

Μητέρα και σύντροφος κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις, ότι μία μητέρα κατηγορείται μαζί με το σύντροφό της για τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού της.

Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών κατάφεραν, όχι μόνο να εξακριβώσουν ποιος σκότωσε το παιδί, αλλά και να ανακαλύψουν λεπτομέρειες, που προκαλούν σοκ, καθώς ο σύντροφος της μητέρας δεν είχε κανέναν ενδοιασμό, να τοποθετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε μία εργαλειοθήκη και να την έχει πάντα μαζί του, για να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το πτώμα.

Πίσω μάλιστα από τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού βρίσκεται άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της μητέρας του, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως έβαζε συχνά τον 7χρονο τιμωρία και ότι τον ξυλοκοπούσε και τον βασάνιζε, γιατί όπως είπε τον τιμωρούσε για την «άσχημη συμπεριφορά του».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock