ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση του γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης με εκπροσώπους των ουκρανικών κοινοτήτων

Συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιώργου Σταμάτη και της Συντονιστικής Επιτροπής των Ουκρανικών Κοινοτήτων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στα γραφεία του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Σταμάτης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ουκρανικών κοινοτήτων για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Πολιτείας στο πλαίσιο της υποστήριξης και της υποδοχής των Ουκρανών προσφύγων που καταφθάνουν στην ελληνική επικράτεια.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ουκρανικών κοινοτήτων στην Ελλάδα κατέθεσε μια σειρά από επίκαιρα ερωτήματα, δηλώνοντας, παράλληλα, τη διαθεσιμότητα της για την ενίσχυση των δράσεων και πρωτοβουλιών εν όψει των κρίσιμων προκλήσεων που θα συνοδεύσουν την έλευση των ανθρώπων από την Ουκρανία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock