Επικαιρότητα

Πώς θα περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα στη ΓΑΔΑ

Πρόσωπο με πρόσωπο με αξιωματικό του Ανθρωποκτονιών είναι αυτήν την ώρα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι αστυνομικοί, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να λάβουν απολογία ή κατάθεση, παρόλα αυτά μιλούν μαζί της, προσπαθώντας ακόμη και εκείνοι που έχουν δει τα πιο στυγερά εγκλήματα να καταλάβουν πώς μια γυναίκα έφθασε στο σημείο να κάνει κακό στο παιδί της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν στήσει ένα ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για να περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα κάτω από τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, προσπαθώντας να αποτρέψουν ακόμη και το πιο δυσάρεστο σενάριο που θα ήταν το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Όλη τη νύχτα, στο ίδιο δωμάτιο που θα κρατηθεί, μαζί της θα είναι δύο αστυνομικοί με σαφή εντολή να μην την αφήσουν καθόλου μόνη, ενώ για τη μεταφορά της αύριο, Πέμπτη, στα δικαστήρια θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο αποδοκιμασιών από άτομα που θα βρίσκονται στα δικαστήρια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock