Κόσμος

Ο Κώστας Λεφάκης προέβλεψε τις πλημμύρες, το νέο μνημόνιο που έρχεται, την επισιτιστική κρίση, τη νέα planδημία και την αποτυχία του Great Reset

-Περιμένω μια μεγάλη καταστροφή, να πνιγούν δύο πόλεις από το νερό και αυτό θα φέρει έαν νέο Μνημόνιο [15/01/2023]

ΟΚώστας Λεφάκης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Το πιο έξυπνο που κάνει είναι η δίψα του για γνώση. Για γνώση της ιστορίας του κόσμου. Και κυρίως για τη γνώση των μυστικών της διακυβέρνησης του κόσμου.

Η δίψα για γνώση (με κρύο αίμα), οι διαρκείς αμφοβολίες και κυρίως η ικανότητα να σκέφτεσαι out of the box τον έκαναν πετυχημένο και στη δουλειά του.

Ήταν μόλις 15 Ιανουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη όταν με αφορμή τα “50 χρόνια Κώστας Λεφάκης” και στη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης ο ίδιος προέβλεψε μία μεγάλη καταστροφή (τις πλημμύρες σε δύο μεγάλες πόλεις) για την Ελλάδα.

-Στο Γκάζι στην ομιλία μου του 2018 προέβλεψα ότι 4 πράγματα θα γίνουν πολύ ακριβά. Η υγεία, η τροφή, η ενέργεια, οι μεταφορές. Περιμένω μια νέα καταστροφή να πνιγούν δύο πόλεις από το νερό και αυτό θα φέρει έαν νέο Μνημόνιο, επισιτιστική κρίση (μεθοδική έλλειψη τροφών, ανταναλλακτικών, κλπ) και νέα πανδημία ως το 2025 και μαζικές δολοφονίες αντίστοιχες με τα κρεματόρια του Χίτλερ. Συνέκρινε μάλιστα τη περίοδο από το 2018 έως το 2025 με την αντίστοιχη από το 1935 έως το 1942. Από τον Οκτώβριο του 2023 έως το 2025 θα περάσουμε τη πιο δύσκολο περίοδο…Τολμώ να πω προφητικά ότι ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει και θα γίνει μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Οσο για το περίφημο Great Reset προέβλεψε ότι τελικά θα αποτύχει.

Δείτε τη πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του στο video που ακολουθεί>

Ο ίδιος είχε προβλέψει τα εξής για το 2023 μέσα από την ιστοσελίδα oroskopos.gr.

Το χρέος της χώρας και την αδυναμία εξόφλησης του, τα άδεια ταμεία, το μεταναστευτικό, την πανδημία καθώς και τη συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δύσκολα τα πράγματα θα πούμε εμείς…
Οι 18 προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

1. Η Κυβέρνηση υποχρεώνεται να συνεχίσει τα μέτρα της ‘πανδημίας’ που συρρικνώνουν έτι περαιτέρω το ΑΕΠ και δυσκολεύουν το Ταμειακό.

2. Η Κυβέρνηση αδυνατεί να συντάξει αναπτυξιακούς προϋπολογισμούς και υποχρεώνεται να εκχωρήσει την Ελληνική περιουσία στους δανειστές. Αύξηση πλειστηριασμών.

3. Αδυναμία κάλυψης βασικών αναγκών (επισιτιστικό, ενεργειακό) θα αποκαλύψει πως η Ηγεσία της Χώρας εκτελεί εντολές της Πατρωνίας που αφορούν στα συμφέροντα της και όχι κατ’ ανάγκη της Ελλάδας.

4. Απαγόρευση αξιοποίησης του εθνικού πλούτου για την ανάπτυξη της Χώρας (ενεργειακό).

5. Το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Χώρας χρηματοδοτείται από την φορολογία.

6. Η πατρωνία της Χώρας χρεώνει στον Ελληνικό Λαό τα δικά της σχεδιαστικά λάθη κ καλυπτόμενη πίσω από τις αρνητικές διεθνείς συγκυρίες όσον αφορά στο ενεργειακό κ το επισιτιστικό ζητά από τον Ελληνικό Λαό να τα πληρώσει.

7. Λαός αποστασιοποιημένος από ηγεσία εξ αιτίας τιμωρητικών μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί η εξέγερση.

8. Κίνδυνος να δεχτεί η Χώρα επίθεση.

9. Ζητείται από την Χώρα να συμμετέχει σε πολεμικές επιχειρήσεις που αφορούν στα συμφέροντα της πατρωνίας επωμιζόμενη το σχετικό κόστος.

10. Ευκαιρία συνεταιρισμού και σχέδιο δράσης.

11. ΕΚΛΕΙΨΗ 10/23: ο Λαός είναι αποξενωμένος από την Ηγεσία του γιατί η τελευταία αδυνατεί να επιβάλλει το εθνικό συμφέρον στην διαχείριση του Χρέους. Αμφιταλαντεύεται λοιπόν, για το ποια είναι η κατάλληλη ηγεσία για το εθνικό συμφέρον. Όμως θα πρέπει να γνωρίζει πως η εξυπηρέτηση του Χρέους και οι Επενδύσεις είναι το δίχτυ ασφαλείας στην παρούσα συγκυρία.

12. Ωροσκόπος ΗΕ: τα συμφέροντα της Χώρας θα υποστηριχτούν από μια μερίδα του ΔΜΚ σαν ανταμοιβή της συνέπειας που έδειξε η Χώρα στην περίοδο της Πανδημίας. Όμως θα υπάρξουν κ άλλα συμφέροντα του παγκόσμιου ενεργειακού τομέα που θα αντιταχθούν στα δικαιώματα της Χώρας επί των ενεργειακών αποθεμάτων της κ του ρόλου της σαν Hub του παγκόσμιου δικτύου μεταφοράς ενέργειας. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση σχέσεων αλλά και σε πιθανές δικαστικές εμπλοκές.

13. Μεσουράνημα ΗΕ: Η πραγματική εξουσία της Χώρας πιστεύει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο στα θέματα που απασχολούν της Χώρα και μπορεί να διαμορφώσει ένα σχέδιο μοιράσματος του ενεργειακού πλούτου της – μέσα από το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο ουσιαστικής κατοχής της Χώρας από ξένες δυνάμεις. Πλην όμως μια πιθανολογούμενη λαϊκή εξέγερση διαμορφώνει συνθήκες ανατροπής του Σχεδίου και απόσυρσης ενδιαφέροντος χρηματοδότησης και συνεταιρισμών για το έργο.

14. Διαμορφώνονται συνθήκες εχθρότητας ανάμεσα στο ΔΜΚ (διεθνές μεγάλο κεφάλαιο) και τον Ελληνικό Λαό, αλλά οι όποιοι κίνδυνοι εξ αυτού του λόγου αποφεύγονται χάρις στην αποτελεσματική μάχη που δίνει η Κυβέρνηση με κατακλείδα την αναγνώριση κάποιων από τα δικαιώματα της Χώρας.

15. Η πιθανή συμμετοχή της Χώρας σε εκστρατείες που έχουν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία των αγωγών ενέργειας σε συνδυασμό με την αδυναμία της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα ταμειακά ελλείμματα, αλλά και σε συνδυασμό με τον ολοκληρωτικό τρόπο διακυβέρνησης της Χώρας, μπορεί να διαμορφώσουν συνθήκες εξέγερσης για την αποκαθήλωση της Ηγεσίας της Χώρας και την επιβολή ουσιαστικών αλλαγών στην δομή εξουσίας της Χώρας.

16. Προκειμένου να υλοποιηθούν δράσεις που έχουν να κάνουν με μεγάλης κλίμακας αλλαγές στα δίκτυα μεταφορών και αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου – που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την εξέγερση του Λαού επειδή οι στόχοι των αλλαγών αυτών δεν εξηγούνται στον Λαό η και γιατί οι δράσεις αυτές θα λειτουργούν περιοριστικά στην ανάπτυξη της Χώρας – είναι πιθανό να επιβληθούν προληπτικοί περιορισμοί των ελευθεριών η και να επιβληθούν αποικιοκρατικής μορφής καταστάσεις στην Χώρα που θα έχουν να κάνουν με το Χρέος, τα σχέδια της Χώρας για το μέλλον της, αλλά και με την ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλευτισμού και με τις συμμαχίες της Χώρας.

17. Η ανυπαρξία παραγωγικού ιστού σε συνδυασμό με την ατολμία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση για να καθορίσει τα όρια της Επικράτειας (ΑΟΖ), αναγκάζει την τελευταία να χρησιμοποιεί δημοσιονομικά τρικ – όπως αυτό την τεχνικής αύξησης του πληθωρισμού – προκειμένου να επιδείξει αύξηση του ΑΕΠ.

18. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με τα μεγαλοσυμφέροντα να υποδεικνύουν την δράση της Κυβέρνησης, τα κρατικά ταμεία να είναι άδεια, την Χώρα να είναι μπλεγμένη σε δικαστικές διαμάχες η και να κινδυνεύει να εμπλακεί σε πολεμικές περιπέτειες με τους γείτονες της διαμορφώνει συνθήκες εξέγερσης κατά της κηδεμονίας και πιθανά οδηγεί σε μεταρρυθμίσεις του εξουσιαστικού πλαισίου της Χώρας.

kourdistoportocali.com

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock