ΕνημέρωσηΟικονομία

Εστίαση: Πώς οι επαγγελματίες προσπαθούν να μειώσουν το κόστος

Τρόπους για να περιορίσουν το αυξημένο λειτουργικό κόστος λόγω της ενέργειας και των πρώτων υλών αναζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης.

Το θετικό μήνυμα για τον κλάδο είναι η αναμενόμενη αυξημένη τουριστική κίνηση τη φετινή χρόνια με τους επαγγελματίες να «ποντάρουν» στις αφίξεις των τουριστών τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, όπως επισημαίνει στο CNN Greece o Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων Αττικής και ΓΓ της ΠΟΕΣΕ, το μεγάλο πρόβλημα πλέον για τις επιχειρήσεις είναι ότι λόγω των υψηλών δαπανών σε ενέργεια και πρώτες ύλες, δεν μένουν έσοδα στα ταμεία τους ακόμη και όταν έχουν πελάτες.

Άλλωστε, όπως εξηγεί, περιθώρια να γίνουν νέες ανατιμήσεις στους καταλόγους δεν υπάρχουν. «Θέλουμε να δίνουμε τη δυνατότητα ώστε να μας επισκέπτονται οικογένειες και να αποτελούν τα καταστήματά μας μία σταθερή έξοδο για αυτές και όχι μία φορά στο τόσο» συμπληρώνει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock