Κόσμος

Φονική κακοκαιρία στη Γερμανία: Τρεις νεκροί και πολλές καταστροφές έφερε η «Ζεϊνέπ»

Τρεις νεκρούς, καταστροφές σε κτήρια και εκτεταμένα προβλήματα στις σιδηροδρομικές και τις οδικές συγκοινωνίες αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Ζεϊνέπ», η οποία πλήττει από χθες το απόγευμα τη βόρεια και τη δυτική Γερμανία με ανέμους των οποίων η ταχύτητα έφθασε και τα 170χλμ/ώρα.

Στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ενώ ένας άλλος σκοτώθηκε από δέντρο που καταπλάκωσε το όχημά του. Ένας 68χρονος έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του, την οποία επιχείρησε να επισκευάσει εν μέσω καταιγίδας και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παραμένει από χθες σε συνεχή επιφυλακή στις περιοχές που πλήττονται, ενώ είναι ενδεικτικό ότι μόνο στο Βερολίνο, το οποίο είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από χθες το βράδυ, έγιναν εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock