ΕνημέρωσηΤεχνολογία

ΑΙ μαθήματα: Πώς μπορείτε να μάθετε δωρεάν για την τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence – AI) εξελίσσεται σε μία από τις βασικές τεχνολογίες και είναι πλέον ένα ισχυρό εργαλείο, το οποίο μπορεί μέσα από την αυτοματοποίηση περίπλοκων διεργασιών, να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωή μας. Και είναι ουκ ολίγοι οι Έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν και να κατανοήσουν τα οφέλη της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών μέσα από την Εθνική Συμμαχία για τις Δεξιότητες και την Απασχόληση, διαθέτει στο ελληνικό κοινό τη σειρά διαδικτυακών μαθημάτων «ElementsofAI» , με στόχο να βοηθήσει στην κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης, τις εφαρμογές της, τις ευκαιρίες που δημιουργεί, αλλά και τις προκλήσεις που φέρνει στις ζωές και την καθημερινότητά μας.

Πρόκειται για ασύγχρονα μαθήματα, τα οποία έχουν διαμορφωθεί από το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι και τη φινλανδική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Reactor.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock