ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Accenture: Η επόμενη γενιά του Διαδικτύου θα έχει το metaverse στο επίκεντρο

Ένα διαφορετικό μέλλον όπου μία σειρά από τεχνολογίες, οι οποίες έχουν αρχίσει ήδη να συγκλίνουν, για να αναδιαμορφώσουν τις ανθρώπινες εμπειρίες προβλέπει η τελευταία μελέτη της Accenture για το χώρο της τεχνολογίας.

Στο Accenture Technology Vision 2022 γίνεται λόγος για το «Metaverse Continuum», ένα φάσμα ψηφιακών κόσμων, πραγματικοτήτων και επιχειρηματικών μοντέλων που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος λειτουργεί και αλληλεπιδρά.

Το metaverse αποτελεί την τελευταία τάση σε παγκόσμιο επίπεδο μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις της Meta (σ.σ. η νέα ονομασία του ομίλου του Facebook), όμως, η Accenture στις δικές της προβλέψεις εκτιμά πως οι επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δώσουν τον τόνο και ήδη έχουν αρχίσει να αξιοποιούν μία σειρά από τεχνολογίες όπως είναι η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), το blockchain, τα ψηφιακά δίδυμα (digital twins) και το edge computing.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock