ΕνημέρωσηΟικονομία

Ακίνητα: Οι περιοχές της Αττικής με την υψηλότερη απόδοση για επενδύσεις

Το Κέντρο της Αθήνας και ο Πειραιάς αναδεικνύονται σε κορυφαίες επιλογές στη λίστα επενδύσεων για εισοδηματικά ακίνητα στην Αττική σύμφωνα με την πλατφόρμα Protio.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ομάδα επενδυτικών αναλύσεων της Protio, με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, αναλύθηκαν στοιχεία των τελευταίων τριών ετών, για να προσδιοριστούν οι περιοχές που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις.

Για την έρευνα συνεκτιμήθηκαν παράγοντες όπως η τοποθεσία, η προσβασιμότητα σε ΜΜΕ και τον αστικό ιστό, καθώς και οι προοπτικές μελλοντικής ανάπτυξης.

Αναλυτικά η λίστα με τις 10 περιοχές:

Όπως επισημαίνει η Protio, η επένδυση σε οικιστικά ακίνητα ήταν και είναι πολύ κοντά στην καρδιά μας, καθώς το 76% των Ελλήνων έχουν στην ιδιοκτησία τους κάποιο ακίνητο (Eurostat, 2022). Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για επενδύσεις σε ακίνητα, καθώς είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να “προστατεύσεις” την περιουσία σου. Σε εποχές με υψηλό πληθωρισμό και αστάθεια στις χρηματιστηριακές αγορές, οι επενδυτές αναζητούν την επόμενη ή, πολύ συχνά, την πρώτη επένδυσή τους στο χώρο του Real Estate που θα τους προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για τα επόμενα χρόνια.

«Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε τα ευρήματά μας με όλους όσοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή επένδυση σε ακίνητα στην Αθήνα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Protio, Αντώνης Φιοράκης. «Αυτές οι γειτονιές παρουσιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις με υψηλή ασφάλεια επένδυσης και αποτελούν εύκολες επιλογές για τους εγχώριους ιδιώτες επενδυτές» προσθέτει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock