ΕνημέρωσηΟικονομία

Αναπτυξιακός νόμος: Ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις τουριστικές επενδύσεις

Αίτηση για υπαγωγή του επενδυτικού τους σχεδίου στο καθεστώς «Ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων» του νέου αναπτυξιακού νόμου θα μπορούν να υποβάλλουν από τις 5 Σεπτεμβρίου και έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022 οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για το δεύτερο καθεστώς που ενεργοποιείται, όπως είχε αναφέρει και το CNN Greece, μετά το καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική αλυσίδα» με το οποίο έκανε «πρεμιέρα» μέσα στον Ιούλιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του συγκεκριμένου καθεστώτος ανέρχεται το 2022 σε 150 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 75 εκατ. ευρώ θα δοθούν με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής. Τα υπόλοιπα 75 εκατ. ευρώ αφορούν τα είδη ενίσχυσης της επιχορήγησης, της επιδότησης χρηματοδοτικής μίσθωσης και της επιδότησης του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης και προέρχονται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock