ΕνημέρωσηΠολιτική

Από τα ΚΑΦΑΟ στα «έξυπνα» κινητά οι παρακολουθήσεις επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Στην επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ που συμπλήρωσε 48 χρόνια ζωής με τα πάνω του και τα κάτω του, από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου από το ΠΑΚ πέρασε στο κόμμα που κυριάρχησε πολιτικά σχεδόν μισό αιώνα, σήμερα το Κίνημα εμφορείται από τα όσα έρχονται στο φως για τις υποκλοπές και την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν φανταζόταν όταν νεαρός γράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ ότι σήμερα ως αρχηγός του θα βρισκόταν στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του ως «ύποπτος» αδικημάτων -θεωρητικά τουλάχιστον αφού παρακολουθείται από την ΕΥΠ νόμιμα όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Σήμερα 48 χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ιστορικά και διαχρονικά ότι η πολιτική σύγκρουση του κόμματος με τη ΝΔ εξακολουθεί να υφίσταται. Ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά. Την ίδια συνταγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου συγκρούστηκε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ είχε πολύ υψηλά ποσοστά και κυριαρχούσε στη πολιτικό σκηνικό της χώρας για τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης στα 48 γενέθλια του κόμματος του συγκρούεται αυτός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού τον κατηγόρησε ότι με την παρακολούθησή του ήθελε να θέσει σε ομηρεία το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη. Κάτι που και ο Ανδρέας έκανε απέναντι στον βασικό του πολιτικό αντίπαλο, ανεξαρτήτως λόγου και συγκυρίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock