ΕνημέρωσηΟικονομία

Attica Bank: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 490 εκατ. ευρώ και νέο επιχειρηματικό σχέδιο

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 490 θα προχωρήσει η Attica Bank, ενώ ταυτόχρονα τίθεται σε εφαρμογή το νέο επιχειρηματικό σχέδιο 2022-2025 το οποίο θα θέσει τα θεμέλια για την επιστροφή της τράπεζας σε κερδοφορία.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, το νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα υποβληθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος μαζί με το πλάνο κάλυψης κεφαλαιακών αναγκών, στοχεύει στην αύξηση των χορηγήσεων και παράλληλων εργασιών, κυρίως μέσα από το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο και με στοχευμένη δραστηριότητα στη λιανική τραπεζική, ενώ προσβλέπει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλο το εύρος των πελατών, μέσω της αναδιάταξης του μοντέλου λειτουργίας της Τράπεζας.

Παράλληλα, η Attica Bank θα εστιάσει στη μείωση του λειτουργικού κόστους μέσω του εξορθολογισμού δραστηριοτήτων, διαδικασιών και της βέλτιστης αξιοποίησης των στοιχείων ενεργητικού της Τράπεζας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock