ΕνημέρωσηΟικονομία

ΔΕΔΔΗΕ: Προκήρυξη προσλήψεων για 38 συμβασιούχους – Πώς θα κάνετε αίτηση

Τη διαδικασία για την πρόσληψη συνολικά 38 ατόμων σε Σπάρτη, Λάρισα, Καλαμάτα, Σάμο, Αθήνα και Αλεξανδρούπολη για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ξεκίνησε ο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος ανήρτησε τις αποφάσεις στην ιστοσελίδα του.

Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις αφορούν σε προσλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, προσλήψεις δεκατριών (13) ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην περιοχή της Λάρισας, προσλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων στην Αλεξανδρούπολη για την ειδικότητα «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων». Παράλληλα προβλέπονται πέντε (5) προσλήψεις σε Καλαμάτα και Φιλιατρά και τέλος προσλήψεις συνολικά έντεκα (11) ατόμων στην Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών της Περιοχής Σάμου για την Έδρα της, για το Πρακτορείο Καρλοβασίου, το Πρακτορείο Ικαρίας, το Υποπρακτορείο Ευδήλου, το Υποπρακτορείο Φούρνων και το Υποπρακτορείο Αγαθονησίου.

Επιπλέον, σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα και η ανακοίνωση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού Διεύθυνσης Ρυθμιστικών Θεμάτων (ΔΡΘ) στην Αθήνα, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock